O coroană de flori la monumentul pietonului necunoscut

The ultimate road sign

Unii spun că natura îşi face loc cu forţa. Teoria pare valabilă şi pe stâlpii cu indicatoare rutiere din zona Gării de Nord, care înfloresc, mai nou, sub formă de coroane funerare. Am găsit mostra asta de publicitate morbidă (tot) pe Instagram, imortalizată de cvintica sub titlul „The Ultimate Road Sign”. 🙂

„Pietoni, vi se pregăteşte ceva.” „Flori, din inimă, pentru pietoni.” „Un copac indicator rutier cu flori.” „Au înflorit indicatoarele rutiere.” „Mesaje de dincolo pentru pietoni.” „O trecere de pietoni mare cât inima mea.” „Iubire la capătul intersecţiei.” Cam astea au fost reacţiile pe care ni le-a stârnit imaginea 🙂

Dincolo de amestecul de macabru cu Ziua Îndrăgostiţilor, e sigur însă că reclama-indicator îşi atinge scopul primar: atrage atenţia.

Despre Ella Moroiu

Journalist, Online & Social Media content creator. My work, signed @ArtLiteram, is available on Tumblr, Twitter & Instagram.
Acest articol a fost publicat în De pe stradă, Prima Pagină și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s