VIDEO La Trenulețe – Localul în care berea vine cu marfarul

Drezina care ridica biletele de comanda ale clientilor - La TrenuleteExistă un loc în București unde, dacă îți comanzi o bere, o cafea sau un cocktail, ”marfa” îți vine servită la masă cu trenul. E un local în care pasiunea pentru trenurile în miniatură se împletește cu berea bună și paharul de vorbă.

Noi am fost recent în barul ”La Trenulețe” (Bdul Unirii 69) și ne-am convins că nu e doar pentru pasionați, ci pentru orice om curios sau care caută o experiență inedită. Plus că berea e chiar bună 🙂

Tot localul e împânzit de liniile pe care trec trenurile în miniatură, însă ele nu sunt doar pentru admirat. Toată experiența este interactivă pentru musafiri, iar interacțiunea clienților cu trenurile începe de la comandă și ajunge până la achitarea notei.

Pe lângă fiecare masă trece câte o linie de tren, iar toate mesele sunt gândite ca niște gări, fiecare cu denumirea sa. Așa că avem gara Comarnic, gara Bușteni, Sinaia și tot așa, până ajungem la Brașov.

Clientul apasă un buton ca să cheme drezina care ia comanda, iar fiecare comandă vine apoi de la bar încărcată pe un tren. Clientul ridică ”marfa” din tren, apasă un buton și eliberează magistrala mai departe pentru alte curse.

Apropo, până și modul de comandare beneficiază de inspirație… feroviară. Toate produsele din meniu sunt tipărite pe bilețele, pe categorii și în diferite cantități (1X, 2X, 3 X, 4X), iar musafirul folosește un clește de capsat biletele, ca nașul în tren, să își selecteze comanda. Apoi, clientul cheamă trenul de comandă, ”urcă” în vagon biletul compostat și așteaptă să-i vină marfarul cu cele alese.

Dincolo de toată interactivitatea care extaziază copilul din tine, atenția la detalii impresionează la fel de mult. De la figurinele în miniatură care așteaptă într-o stație și își ciocnesc berile, la semnalele trenurilor care se ridică și coboară sau se schimbă de la roșu la verde atunci când calea e liberă, totul arată că treaba a fost făcută cu multă pasiune și oferă musafirului ceva care să tot admire, chiar și atunci când trenurile transportă comanda altcuiva 🙂

Dar, după cum se spune, ”vorba lungă, sărăcia omului”. Așa că lăsăm imaginile să vorbească de la sine și punem mai jos un scurt video pe care l-am încropit cu mișcările de trenuri de pe magistrala ”La Trenulețe” 🙂

P.S. NU e publicitate mascată, e publicitate pe față. Pentru că, pentru lucrurile care chiar ne plac, facem publicitate. Gratis 🙂

Și câteva poze…

Decor... feroviar Decor in localul "La Trenulete  Biletele de comanda - La Trenulete Gara Busteni din "La Trenulete"

Despre Victor Cozmei

Crescut și școlit in online. Reporter @ HotNews.ro since 2008
Acest articol a fost publicat în De pe stradă, Prima Pagină și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la VIDEO La Trenulețe – Localul în care berea vine cu marfarul

  1. Pingback: VIDEO Prin Bucuresti: Locul in care berea se serveste cu trenuletul - Ziarul Profit

  2. Pingback: CrisPres VIDEO Prin Bucuresti: Locul in care berea se serveste cu trenuletul - CrisPres

  3. nwradu zice:

    E de vreo 5 ani localul La Trenulețe, a tot schimbat adresa.

  4. Pingback: Facebook bate filmul. De la piticul lononez la orele de religie în școli | Călin Hera. PA-uri şi mirări

  5. cipiof zice:

    Reblogged this on DISTRACTIE IN BUCURESTI and commented:
    La trenulețe – Localul în care berea vine cu marfarul

Lasă un raspuns