Din RATB: Câte lucruri poți căra cu autobuzul?

Dimineață ploioasă în București. În RATB urcă o femeie care cară cu ea lucruri cât să mobilezi o garsonieră. Cât de „fericiți” or fi fost ceilalți oameni din autobuz? Dimineața și pe ploaie, cand RATB-ul e plin (în cazul ăsta pare a nu fi, dar nu știm cum a fost până la stația din clip) și oamenii sunt grăbiți (nu mai zic de miros). Să vezi că urcă cineva în autobuz cărând toate lucrurile din casă și că ține autobuzul în loc până când coboară și descarcă tot. Numai gânduri bune, zic eu 🙂

Notă: Am pus clipul de pe Youtube din rațiuni de compatibilitate cu WordPress (din nu stiu ce motiv nu îmi ia embedul de LiveLeak). Sursa originală a clipului este aici.

Despre Victor Cozmei

Crescut și școlit in online. Reporter @ HotNews.ro since 2008
Acest articol a fost publicat în Din RATB și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Din RATB: Câte lucruri poți căra cu autobuzul?

  1. nu fii rau. a durat doar 40 de secunde :)))

  2. daca eram in locul soferului inchideam usile si plecam :)))

  3. Florin zice:

    Am vazut si eu o scena interesanta cu controlori. Bineinteles in celebrul 117 mare control mare, dinala cu oprit autobuzul cordon de jandarmi toata gama, in spatiul pentru carucioare, handicapati sau ce o fi ala la usa din mijloc un nene mai tuciuriu cu o poarta imensa de fier langa el. Urca controloarele, imediat se indreapta spre doua fete (pustoaice cam ultimul an de liceu sau studente) si incep sa se lege de viata lor sa le zica de una de alta, ce mare infractiune au comis mergand fara bilet, apoi se indreapta spre nenea cu poarta. I cer biletul la care el „Pai nu am doamna” , „Atunci mergeti jos”, „Pai nu ca sunt cu poarta”, „Ooo vai, cu poarta? Stiti ca nu aveti voie sa transportati asa ceva? Ne pare rau!”. Acum, cine credeti ca a coborat din masina a suportat amenda si acuzatii peste acuzatii a la stilul gardienesco, controloresco, jandarmeresc?
    Nu cred ca e greu de ghicit. Baiatul cu poarta si-a continuat drumul linistit.

Lasă un raspuns